DELJENJE LETAKA NA VOZILA - MAKSIMALNA ISKORIŠĆENOST REKLAME

Iako druge metode distribucije reklamnog materijala, kao što su insertacija u sandučiće i direktna podela na ruke imaju nešto nižu osnovnu cenu usluge, metoda deljenje letaka po automobilima je daleko najisplativija i  najefikasnija za određene delatnosti.

Ova tehnika distribucije takođe pruža mogućnosti i za obraćanje određenim ciljnim grupama, koje se definišu po više različitih parametara.

Prednost kod ovakvih kampanja je da će vozač sasvim sigurno pogledati sadržaj reklamnog letka i to u vreme koje je približno vremenu vršenja distribucije. To nam omogućava da očekujemo brz odziv, a samim tim i lakše merenje efekata kampanje.

MOGUĆNOSTI SA SUŽAVANJE CILJNE GRUPE

Pored toga što kroz deljenje letaka na vozila  definišemo vozače i vlasnike vozila kao našu ciljnu grupu, postoje načini i mogućnosti za još preciznije ciljanje tržišta. U zavisnosti od vrste ponude koja se promoviše na letku, možemo definisati i parametre za određivanje ciljnih grupa.
PO DATUMU ISTICANJA REGISTRACIJE
PREMA BRENDU ILI MODELU VOZILA
IZBOR ZONA ZA PODELU
PREMA VRSTI GORIVA

DELJENJE LETAKA NA VOZILA SE NAJVIŠE PREPORUČUJE ZA

Sve delatnosti koje imaju bilo kakve veze sa saobraćajem i automobilzmom sa velikim uspehom promovišu svoja poslovanja putem ovog marketinškog kanala. Generalno, svaka ponuda koja može da zanima vozače i vlasnike motornih vozila.

Promovisanje uslužnih delatnosti:

- auto servisi,
- tehnički pregledi,
- agencije za registraciju,
- auto perionice,
- osiguravajuća društva i sl,

Promovisanje proizvoda:

- prodaja auto delova i opreme,
- prodaja vozila,
- benzinske pumpe, itd.

Za reklamne kampanje ovih delatnosti, deljenje letaka na vozila je svakako najefikasniji metod reklamiranja.

Međutim, ova tehnika podele ima značajne efekte i kod promovisanja drugih delatnosti koji nemaju nikakve veze sa navedenim, pre svega zbog velikog procenta iskorišenosti i mogućnosti za precizno zoniranje terena za podelu.

ZA SVE KAMPANJE U KOJIMA SE VRŠI DELJENJE LETAKA NA VOZILA ŠALJEMO DETALJAN FOTO IZVEŠTAJ, KAO I PRIKAZ ZONA U KOJIMA JE VRŠENA AKTIVNOST
podela flajera na automobile PROREK