promoterke
promoterke Prorek

Prorek Promo Tim čine 1700 promoterke i oko 400 promotera u 84 grada u Srbiji i 4 grada u Republici Srpskoj, što našu promotersku mrežu pozicionira na sam vrh u Srbiji, ali i u celom regionu.

 

Kompletna organizacija (kreiranje - priprema - realizacija) promotivnih aktivnosti: izrada svih vrsta promo materijala, aranžiranje i dekoracija prostora, fotografisanje, logistika. Hostese za angažovanje u Srbiji i u inostranstvu.

NATIONWIDE 

Promo aktivnosti

bilo gde u Srbiji

u roku od 24 SATA

U ponudi usluga koje pruža naš Promo Tim se nalazi usluga kompletne organizacije svih vrsta događaja - poslovnih skupova, korporativnih žurki, prezentacija, sajmova i sl, uz mogućnost izrade svih pratećih promotivnih materijala i opreme. Idejna rešenja za događaje, postavljanje scenografije, itd.

Takođe, nudimo Vam i usluge Hostesinga - angažovanje hostesa za sajmove, svečanosti, prezentacije, korporativne žurke, i razne druge događaje i manifestacije. Angažovanje hostesa kako za dnevna, tako i za noćna dešavanja u ugostiteljskim i drugim objektima.

Na raspolaganju su Vam i usluge promocija Vaših proizvoda kroz degustacije hrane i pića, prezentacije kozmetičkih i dr preparata, prezentacije  rada tehničkih i sl uređaja, aparata, mašina i sl., zatim razne promotivne aktivnosti sa ciljem pospešivanja prodaje, kao i  brand awareness kampanje koje će doprineti  popularizaciji i podizanju svesti o prisutnosti Vašeg brenda.

 

 

promoterke za sajam hostese sajam promoterke za sajam hostese sajam
PROMOTERKE PROREK PROMO TIMA IMAJU VAŽEĆE SANITARNE KNJIŽICE
SVE PROMOTERKE SU OBUČENE ZA USPOSTAVLJANJE KONTAKTA I KOMUNIKACIJU SA KUPCIMA
BRIFING SA KLIJENTOM U CILJU UPOZNAVANJA SA PROIZVODIMA I NASTUPOM JE UKLJUČEN U CENU

IDEJNA REŠENJA I PLANIRANJE DOGAĐAJA

Diplomirani aranžer i stručnjaci za visual branding osmišljavaju i planiraju kompletan izgled vašeg događaja - žurke, prezentacija, sajmova...

PROMOTIVNI MATERIJAL

Izrada svih vrsta promo materijala i rekvizita  - reklamni baneri, baloni, press wall, 3D slova, pop up, brošure, zastavice, vatrometi, specijalni efekti....

HOSTESE

Angažovanje hostesa i hostmena za Srbiju i inostranstvo. Najveći izbor profesionalnih hostesa sa iskustvom

ARANŽIRANJE I SCENOGRAFIJA

Dekoracija, aranžiranje i postavljanje kompletne scenografije, rekvizita, priprema za rad specijalnih efekata i sl.

LOGISTIKA

Kompletna logistika - prevoz materijala, opreme i osoblja na celoj teritoriji Srbije

FOTOGRAFISANJE I SNIMANJE

Profesionalno fotografisanje i snimanje vaših događaja. Snimanje iz vazduha