promoterke
promoterke Prorek

Prorek Promo Tim čine 1700 promoterke i oko 400 promotera u 84 grada u Srbiji i 4 grada u Republici Srpskoj, što našu promotersku mrežu pozicionira na sam vrh u Srbiji, ali i u celom regionu.

 

Kompletna organizacija (kreiranje - priprema - realizacija) promotivnih aktivnosti: izrada svih vrsta promo materijala, aranžiranje i dekoracija prostora, fotografisanje, logistika. Hostese za angažovanje u Srbiji i u inostranstvu.

NATIONWIDE 

Promo aktivnosti

bilo gde u Srbiji

u roku od 24 SATA

U ponudi usluga koje pruža naš Promo Tim se nalazi usluga kompletne organizacije svih vrsta događaja - poslovnih skupova, korporativnih žurki, prezentacija, sajmova i sl, uz mogućnost izrade svih pratećih promotivnih materijala i opreme. Idejna rešenja za događaje, postavljanje scenografije, itd.

Takođe, nudimo Vam i usluge Hostesinga - angažovanje hostesa za sajmove, svečanosti, prezentacije, korporativne žurke, i razne druge događaje i manifestacije. Angažovanje hostesa kako za dnevna, tako i za noćna dešavanja u ugostiteljskim i drugim objektima.

Na raspolaganju su Vam i usluge promocija Vaših proizvoda kroz degustacije hrane i pića, prezentacije kozmetičkih i dr preparata, prezentacije  rada tehničkih i sl uređaja, aparata, mašina i sl., zatim razne promotivne aktivnosti sa ciljem pospešivanja prodaje, kao i  brand awareness kampanje koje će doprineti  popularizaciji i podizanju svesti o prisutnosti Vašeg brenda.

 

 

Prorek hostese Prorek hostese
promoterke za sajam hostese sajam promoterke za sajam hostese sajam
PROMOTERKE PROREK PROMO TIMA IMAJU VAŽEĆE SANITARNE KNJIŽICE
SVE PROMOTERKE SU OBUČENE ZA USPOSTAVLJANJE KONTAKTA I KOMUNIKACIJU SA KUPCIMA
BRIFING SA KLIJENTOM U CILJU UPOZNAVANJA SA PROIZVODIMA I NASTUPOM JE UKLJUČEN U CENU

IDEJNA REŠENJA I PLANIRANJE DOGAĐAJA

Diplomirani aranžer i stručnjaci za visual branding osmišljavaju i planiraju kompletan izgled vašeg događaja - žurke, prezentacija, sajmova...

PROMOTIVNI MATERIJAL

Izrada svih vrsta promo materijala i rekvizita  - reklamni baneri, baloni, press wall, 3D slova, pop up, brošure, zastavice, vatrometi, specijalni efekti....

HOSTESE

Angažovanje hostesa i hostmena za Srbiju i inostranstvo. Najveći izbor profesionalnih hostesa sa iskustvom

ARANŽIRANJE I SCENOGRAFIJA

Dekoracija, aranžiranje i postavljanje kompletne scenografije, rekvizita, priprema za rad specijalnih efekata i sl.

LOGISTIKA

Kompletna logistika - prevoz materijala, opreme i osoblja na celoj teritoriji Srbije

FOTOGRAFISANJE I SNIMANJE

Profesionalno fotografisanje i snimanje vaših događaja. Snimanje iz vazduha