Prorek Promo Tim čine 1700 promoterke i oko 400 promotera u 84 grada u Srbiji i 4 grada u Republici Srpskoj, što našu promotersku mrežu pozicionira na sam vrh u Srbiji, ali i u celom regionu.

 

Kompletna organizacija (kreiranje - priprema - realizacija) promotivnih aktivnosti. Uz podršku ostalih sektora kompanije Prorek, nudimo Vam kompletnu uslugu na jednom mestu: izrada svih vrsta promo materijala, aranžiranje i dekoracija prostora, fotografisanje, logistika.

U zavisnosti od ciljeva kampanje, organizujemo promocije Vaših proizvoda sa ciljem direktne prodaje, zatim razne vrsta kampanja koje će doprineti  popularizaciji i podizanju prisutnosti Vašeg brenda. Takođe, nudimo Vam kompletnu organizaciju svih vrsta događaja - poslovnih skupova, korporativnih žurki, prezentacija i sl, zatim angažovanje hostesa na sajmovima i drugim izložbeno-prodajnim prostorima, kao i uslugu angažovanja hostesa za večernje promo aktivnosti u ugostiteljskim objektima.

 

Pored velikog broja članova, naš Promo Tim odlikuje i visok stepen organizovanosti i sistematizacije poslovanja, što nam omogućava da klijentima ponudimo veoma  kratke rokove za profesionalnu organizaciju svih vrsta promocija. Imamo veliko iskustvo u organizaciji svih vrsta promotivnih aktivnosti - za preko 500 klijenata smo organizovali više hiljada kampanja sa raznim temama i ciljevima.

PROMOTERKE PROREK PROMO TIMA IMAJU VAŽEĆE SANITARNE KNJIŽICE
SVE PROMOTERKE SU OBUČENE ZA USPOSTAVLJANJE KONTAKTA I KOMUNIKACIJU SA KUPCIMA
BRIFING SA KLIJENTOM U CILJU UPOZNAVANJA SA PROIZVODIMA I NASTUPOM JE UKLJUČEN U CENU
deljenje letakadeljenje letaka
promoterke Beograd, promocijepromoterke Beograd, promocije