Fotografisanje i snimanje iz vazduha

PROREK foto & video studio svoje usluge nudi pre svega poslovnim korisnicima. Usluge profesionalnog fotografisanja i snimanja, kao i snimanje iz vazduha nudimo kao dodatne usluge u sklopu marketinških usluga koje pružamo svojim klijentima, ali i kao potpuno zasebne usluge.

Jedni smo od retkih u Srbiji koji raspolažu i podvodnim dronom - mini podmornicom za snimanje kadrova u vodi, i to na dubinama čak do 120m, u full HD rezoluciji.

Poseban fokus imamo na uslugu snimanje iz vazduha. Obavili smo preko 200 komercijalnih letova i snimanja za više od 150 klijenata.

Pored usluga snimanja i fotografisanja, vršimo i kompletnu postprodukcijsku obradu i montažu video materijala.

Cene naših usluga su vrlo pristupučne, sa čestim sezonskim akcijama! Proveri cenu! 

 

PROFESIONALNO FOTOGRAFISANJE

Usluge profesionalnog fotografisanja vršimo na celoj teritoriji republike Srbije.

Fotografišemo sve vrste poslovnih skupova - korporativne žurke, prezentacije, kongrese, tim bildinge i sl. Profesionalno fotografisanje svih vrsta promotivnih aktivnosti, snimanje promotivnih i reklamnih spotova. Korporativno fotografisanje - kreiranje vizuelnog identiteta kompanije. Fotografisanje modela i promoterki. Fotografisanje se može vršiti na svim indoor i outdoor lokacijama.

U donjim galerijima se nalaze neki od naših radova.

SNIMANJE IZ VAZDUHA

Usluge fotografisanje i snimanje iz vazduha nudimo poslovnim i privatnim klijentima. Snimanje organizujemo i vršimo u Srbiji i u inostranstvu.

Jedna od najčešćih upotreba snimaka iz vazduha jeste za potrebe kreiranja turističke prezentacije nekog turističkog centra, grada, regiona ili zemlje.

Kadrovi koje snimamo iz vazduha se mogu koristiti za montažu kompletnih spotova, ili kao segmenti složenijih reklamno – promotivnih, muzičkih, i drugih spotova.

Osim za potrebe video spotova, kadrovi iz vazduha se koriste i u razne analitčke svrhe, kao što su utvrđivanje stepena oštećenja na nekim teže pristupačnim objektima (mostovi, zgrade, spomenici, tornjevi i sl.), zatim kod planova za izgradnju stambenih i poslovnih objekata.

Fotografije iz vazduha kao prezentacije pogleda sa određenih spratova (npr pri predprodaji stanova unapred u još neizgrađenim zgradama) je opcija koju veoma često koriste investitori koji se bave nekretninama. Takođe, snimci iz vazduha su veoma korisni za naučno-istraživačke svrhe, zatim služe kao osnova za 3D kompjutersku obradu, itd.

snimanje vrše ovlašćena lica sa važećom dozvolom za upravljanje bespilotnim letelicama
sve naše letelice su registrovane i evidentirane u direktorijatu za CV
obezbeđujemo dozvole za izvođenje dnevnih letova, odnosno saglasnosti za snimanja

PODVODNO SNIMANJE

Podvodno snimanje u bazenima, na moru i jezerima...kao segmenti reklamnog spota ili potpuno zasebni snimci. Spektakularni snimci od kojih zastaje dah...
Snimamo po bazenima, privatnim i javnim, na teritoriji cele Srbije. Takođe smo u mogućnosti da Vam pružimo uslugu podvodnog snimanja u moru, na Crnogorskom primorju, u Grčkoj...

Snimanje nije moguće u rekama zbog loše vidljivosti.

Snimanje na moru i jezerima se može vršiti sa obale ili iz čamca, mini podmornicom na daljinsko upravljanje.