Podela letaka ka firmama – B2B

PROREK Nacionalna Distributivna mreža

0
GODINA ISKUSTVA
0
GRADOVA
0
KURIRA
0
KLIJENATA

Podela letaka, dostava pisama, časopisa i drugih vrsta reklamnog materijala i pošiljki poslovnim subjektima u svim gradovima u Srbiji. 

Podela letaka ka firmama, bilo da su u pitanju lokali male privrede ili predstavništva, kancelarije i poslovne zgrade, poljoprivredna gazdinstva, HoReCa objekti, stomatološke i medicinske ordinacije, industrijski i drugi privredni objekti, jeste efikasno i ekonomično rešenje za predstavljanje ponude proizvoda i usluga namenjenih pravnim licima.  

PODELA LETAKA PRAVNIM LICIMA – KAKO SE RADI:

ADRESOVANO

Adresovana dostava se vrši ka pravnim licima po bazi adresa, bez obzira na tip objekta, delatnost i lokaciju

NEADRESOVANO

Neadresovana dostava se vrši samo ka objektima male privrede u lokalima unutar ili van TC

PODELA LETAKA PRAVNIM LICIMA – PRIPREMA:

Pošaljite nam bazu adresa za dostavu sa nazivom primaoca i adresom.
Ukoliko nemate bazu adresa, molim kontaktirajte nas kako bi razmotrili mogućnosti za uslužno korišćenje PROREK poslovne baze adresa. 

Ukoliko nemate spremne odštampane flajere, kod nas možete poručiti uslugu štampe po povlašćenim cenama!  
PROREK Print je obezbedio čak 20% popusta na redovnu cenu štampe za klijente koji istovremeno poručuju uslugu distribucije reklamnog materijala preko PROREK Distributivne mreže ili PROREK Promo&Event tima. 
Naša štamparija takođe pruža usluge grafičkog dizajna i pripreme za štampu, tako da ceo posao možete završiti na jednom mestu. 

Ukoliko već imate odštampan materijal za distribuciju, ili želite da ga odštampate na drugom mestu, molim pogledajte sledeći korak – primompredaja materijala
Ukoliko uslugu štampe naručujete kod nas, možete preskočiti sledeći korak. 

ZA REGIONALNE I NACIONALNE DISTRIBUCIJE:

 1. OPCIJA: Mi preuzimamo materijal kod vas i dostavljamo ga u sve gradove u kojima se vrši distribucija.
  Usluga se naplaćuje po važećem cenovniku međugradskog transporta PROREK Distributivne mreže, sa 20% popusta uz istovremeno poručene usluge distribucije. 
 2. OPCIJA: Vi dostavljate materijal u regionalne centre (veće gradove), odakle mi razvozimo za manja mesta u regionu u kojima se vrši distribucija.
  Usluga je uključena u cenu distribucije.
 3. OPCIJA: Vi dostavljate materijal u sva mesta u kojima se vrši distribucija (u naše magacine ili vaše objekte odakle mi preuzimamo)

ZA LOKALNE DISTRIBUCIJE (u jednom gradu):

 1. OPCIJA: Mi preuzimamo materijal na bilo kojoj adresi u istom gradu
  Usluga se naplaćuje po važećem cenovniku lokalnog transporta po zonama (od 2.000 do 6.000 rsd)
 2. OPCIJA: Vi dostavljate materijal u naš magacin

VAŽNA NAPOMENA: Za dostavu materijala ukupne težine preko 1.000kg u naš magacin, obavezno je obezbediti vozilo sa istovarnom rampom!

LOKACIJE ZA PODELU

Adresovana dostava reklamnog materijala se vrši po bazi adresa koju dostavlja naručioc, ili uslužno, po bazi adresa pravnih lica PROREK Nacionalne Distributivne mreže.

Neadresovana dostava reklamnog materijala se vrši po lokalima male privrede, po tržnim centrima ili zonski po B2B zonama podele PROREK Nacionalne Distributivne mreže.

PODELA LETAKA PRAVNIM LICIMA – SAVETI ZA USPEŠNU KAMPANJU:

SADRŽAJ NA FLAJERU

DIMENZIJE I FORMAT

KOVERTIRANJE

TRANSPORT

PROREK Nacionalna Distributivna mreža obezbeđuje međugradski i lokalni transport reklamnog materijala za distribucije. Transport kamionima i kombijima do svakog grada u Srbiji po cenama i do 50% nižih od redovnih cena transporta, uz poručene usluge podela letaka, časopisa i drugog štampanog reklamnog materijala.

PODELA LETAKA FIRMAMA SE PREPORUČUJE ZA...

Neki od proizvoda i usluga namenjeni pravnim licima koji se uspešno promovišu putem dostave štampane ponude:

deljenje flajera - ciljna grupa

CILJNE GRUPE

Slanje poslovnih ponuda firmama se može suziti na one firme za čije poslovanje su potrebni proizvodi ili usluge koje su predmet ponuda. Kod adresovanih dostava, targetiranje se vrši u pripremnoj fazi kampanje, prilikom sastavljanja baze adresa pravnih lica za dostavu. Za neadresovane distribucije - podela letaka po lokalima, selekcija se vrši na terenu, tokom same podele.

podela letaka firmama

PO DELATNOSTI

podela letaka firmama

PO LOKACIJI

podela letaka firmama

PO BROJU ZAPOSLENIH

podela letaka firmama

PO PRIHODIMA

U zavisnosti od toga kome su namenjeni proizvodi i usluge koje se promovišu, primenjuju se različite metode distribucije za različite ciljne grupe. Recimo, za vozače –  podela flajera na vozila, za šire tržište pogledajte mogućnosti insertacije u sandučiće, a za roditelje male dece – H2H podela.

FAQ

Cene usluge adresovane dostave firmama zavise od težine materijala i baze adresa.
Cene usluge podele po lokalima zavise od težine materijala, zone, i tiraža.

Kako bi smo Vam poslali ponudu, molim pošaljite upit sa gore navedenim detaljima i podacima firme na koju će glasiti ponuda. 

SELEKCIJA KURIRA
Kvalitet izvršene distribucije u najvećoj meri zavisi od rada krajnjih izvršioca na terenu – kurira. 
Tokom prve 4, od ukupno 15 godina koliko PROREK distributivna mreža posluje u Srbiji, vršene su brojne selekcije kurira, kroz koje je prošlo više od 12.000 ljudi, da bi bilo selektirano ukupno njih oko 350.
Upravo najviše zahvaljujući njima, PROREK je apsolutni lider u Srbiji po broju klijenata, i po poverenju koje nam ukazuju najveće svetske i domaće kompanije. 
INTERNE KONTROLE
Pored rigorozne selekcije kurira, PROREK distributivna mreža sprovodi redovne interne kontrole u 3 stepena, sa ciljem održavanja visokog nivoa kvaliteta distribucija. 
Prvi, i najvažniji stepen kontrola predstavljaju kontrole tim lidera koji je prisutan na terenu sa kurirskom ekipom tokom čitavog trajanja distribucije, čime je obezbeđena potpuna kontrola u realnom vremenu.
Drugi stepen su kontrole na nivou grada, koje vrše lokalni menadžeri.
Treći stepen je sistem kontrola na nacionalnom nivou, u kojima kontrolori iz centrale u Beogradu vrše nenajavljene obilaske gradova u unutrašnjosti u kojima se vrše distribucije.

Dostavnice koje je potpisao primalac pošiljke su moguće kao dodatna usluga.

Da. PROREK doo je registrovan za delatnost reklamnih agencija i pružanje usluga oglašavanja, u koje spada i upućivanje reklamne poruke putem štampanog reklamnog materijala. 

Da. Nakon završenih distribucija, dostavljamo Vam tabelarni izveštaj sa podacima o izvršenim dostavama.

 • Usluga se naručuje slanjem upita sa podacima firme i detaljima kampanje (tiraž za podelu, lokacije / baze, broj radnih dana i dr.) na mail office@prorek.co.rs, nakon čega ćemo Vam poslati ponudu
 • Kada potvrdite saglasnost sa uslovima saradnje i drugim detaljima u ponudi, poslaćemo Vam i predračun za uplatu, a po izvršenoj uplati počinje organizacija i priprema kampanje*
 • Ukoliko nemate spreman materijal za podelu, štampu možete naručiti u našoj štampariji, gde Vas očekuju posebni popusti od čak 20%!
 • Ukoliko imate odštampani reklamni materijal za podelu, primopredaja se vrši u našem magacinu najkasnije dan pre početka kampanje
 • Korišćenje baze adresa PROREK Nacionalne Distributivne mreže nije uračunato u cenu usluge dostave
 • Usluge kovertiranja, celofaniranja i adresiranja pošiljki nisu uračunate u cenu usluge dostave
 • Po završetku kampanje, klijentu se dostavljaju detaljni tabelarni izveštaji o izvršenim dostavama

  *U zavisnosti od dogovorenog tipa saradnje, moguće je potpisivanje ugovora o saradnji i plaćanje po realizaciji ili sa valutom plaćanja

KONTAKTIRAJTE NAS