Eventi. Promocije. Hostesing – promoterke i hostese

Prorek Promo Tim čini oko 2000 promoterke i promotera u preko 80 gradova u Srbiji - najveća promo mrežu u regionu.

 Kompletna organizacija događaja i svih vrsta promotivnih aktivnosti. Angažovanje hostesa i promoterke u Srbiji i inostranstvu.

Izrada svih vrsta promo materijala, aranžiranje i dekoracija prostora, fotografisanje i snimanje, logistika.

promoterke i hostese

U ponudi koje pruža naš Promo Tim se nalazi usluga kompletne organizacije svih vrsta događaja - poslovnih skupova i proslava, tim bildinga, korporativnih žurki, prezentacija, konferencija i sl, uz mogućnost izrade svih pratećih promotivnih materijala i opreme. Idejna rešenja za događaje, postavljanje scenografije, itd.

Takođe, nudimo Vam i usluge Hostesinga - angažovanje hostesa za sajmove, svečanosti, prezentacije i razne druge događaje i manifestacije. Angažovanje hostesa za dnevna i noćna dešavanja u ugostiteljskim i drugim objektima.

Na raspolaganju su Vam i usluge angažovanja promoterki za in-store promocije Vaših proizvoda kroz degustacije hrane i pića, prezentacije kozmetičkih i dr preparata, prezentacije rada uređaja, aparata, mašina i sl.

Organizacija promotivnih aktivnosti sa ciljem pospešivanja prodaje, kao i  brand awareness kampanje koje će doprineti  popularizaciji i podizanju svesti o prisutnosti Vašeg brenda.

IDEJNA REŠENJA I PLANIRANJE DOGAĐAJA

Osmišljavanje, planiranje i organizacija događaja.  Planiranje protokola, rasporeda i satnica. Skiciranje prostora, brifing sa osobljem.

HOSTESE I PROMOTERKE

Angažovanje hostesa i promoterki za Srbiju i inostranstvo. Preko 2000 hostesa i promoterki u 86 gradova.

PROMOTIVNI MATERIJAL

Izrada svih vrsta promo materijala i rekvizita  - reklamni baneri, promo pultovi, flajeri, baloni, press wall, 3D slova, pop up, brošure, zastavice, vatrometi...

ARANŽIRANJE I SCENOGRAFIJA

Dekoracija, profesionalno aranžiranje i postavljanje kompletne scenografije, rekvizita, priprema za rad specijalnih efekata i sl.

FOTOGRAFISANJE I SNIMANJE

Profesionalno fotografisanje i snimanje. GRATIS fotografisanje događaja. Snimanje iz vazduha dronom. Montaža i obrada video spotova.

TRANSPORT I LOGISTIKA

Transport materijala i prevoz putnika i osoblja u lokalnom i međugradskom saobraćaju. Skladištenje materijala i robe.