Štampa. Promotivni materijal. Brendiranje. Idejna rešenja. Grafički dizajn.

IDEJNA REŠENJA, GRAFIČKI DIZAJN, VISUAL BRANDING

Jedan od najstarijih studija za grafički dizajn, osnovan 1994 god, pod tadašnjim imenom "Minotaur", danas posluje u sastavu kompanije PROREK. Dva grafička dizajnera, osnivača studija, i danas rade ovde.

Ceo spektar usluga u vizuelnom brandingu. Kreiranje logotipa i idejnih rešenja, kompletan grafički dizajn i izrada pripreme za štampu.

 

ŠTAMPA

U mogućnosti smo da Vam ponudimo usluge gotovo svih vrsta i metoda štampe - digitalna, ofset, sito, gravura, tampon i dr. Tehnika štampe zavisi od materijala na kome se vrši štampa.

Izuzetno povoljne cene i veliki popusti za štampu flajera za klijente koji vrše distribuciju preko PROREK distributivne mreže!

Digitalna štampa je sve više prisutna, digitalne mašine se neprestano osavremenjuju i unapređuju svoje mogućnosti. Ne tako davno, digitalna štampa je bila vrlo skupa, danas je ova usluga znatno pristupačnija, ali i dalje ne može da parira ofset štampi kada je reč o ceni za štampu velikih tiraža. Digitalna štampa se uglavnom koristi za štampu malih tiraža, štampu nalepnica, a najveću upotrebu digitalne mašine nalazimo u štampanju na folije koje se kasnije prenose - lepe na razne površine.  U zavisnosti od formata, digitalna štampa se koristi za brendiranje promo pultova, roll up banera, screenova, reklamnih panoa i sl.

Ofset štampa je još uvek dominantna tehnika štampe. Ova vrsta štampe je nezamenjiva kada su u pitanju veliki tiraži, npr flajera, novina, časopisa i kataloga, knjiga, vizit karti, blok papira i sl. Ofset štampa se može vršiti na rotacionoj (za tanje papire - novine, katalozi i sl.) i na tabačnoj mašini (kunstrduk - flajeri, vizit karte i sl.)

Sito štampa, iako najstarija tehnika štampe, i dalje nalazi svoju primenu za štampu na velikom broju materijala, kod kojih se ne mogu primeniti modernije tehnike štampe, ili je ta primena skuplja. Sito štampa je pogodna za tekstil, kese, torbe i sl.

Laserska gravura se koristi sve više za mnogobrojne materijale. Pogodna je za bilo koje čvrste i ravne predmete, kao što su upaljači, olovke, privesci, rokovnici itd.

Tampon štampa se može koristiti na gotovo svim materijalama, osim za štampu na papiru.

 

Obezbeđujemo i promotivni materijal i opremu

Pored standarne štampe flajera, vizit karti, kataloga i sl, kod nas možete naručiti i obezbediti i kompletan promotivni materijal.
Ukoliko želite da svojim klijentima pošaljete poklone sa svojim logom, na raspolaganju imamo veliki broj prigodnih artikala - rokovnici, notesi, olovke, USB flash, privesci i dr poslovnu galanteriju.
Za potrebe brand awareness kampanja, nudimo Vam upaljače, kišobrane, igračke, satove i mnoge druge artikle koje možete deliti kao promotivne poklone kupcima.
Za organizacije promotivnih aktivnosti, obezbeđujemo promo pultove, roll up banere, reklamne panoe, balone, banere, zastavice i dr.
Za Vaše zaposlene imamo kačkete, majice, košulje, pantalone, prsluke i jakne.

U nastavku možete pogledati kompletnu ponudu našeg promotivnog materijala i opreme. Artikli su razvrstani po tehnici štampe koja se primenjuje.

TAMPON ŠTAMPA

USB ventilatori

pepeljare

otvarači za flaše

futrole za kartice

USB upaljači

spineri

kačketi

držači za telefone

USB pomoćno svetlo

slušalice

olovke sa postoljem

držači za olovke

USB kablovi

privesci

naočare za sunce

bežični punjači

USB flash memorije

pokazivači za prezentacije

staklene čaše i šolje

antistres loptice

termosi

tegle

kozmetički pribor

metar

LASERSKA GRAVURA

USB flash memorije

nožići

držači za telefone

termosi

olovke u poklon kutiji

hemijske olovke

šolje i čaše

upaljači u poklon kutiji

bluetooth zvučnici

ručni satovi

metalni privesci

baterijske lampe

rokovnici i notesi

metalne pljoske

LED privesci

powerbank

keramičke i staklene činije

podmetači

SITO ŠTAMPA

prsluci i jakne

USB flash memorije

upaljači

majice i duksevi

kišobrani i suncobrani

trake za legitimaciju

košulje i pantalone

zidni satovi

poslovna galanterija

punjači za telefone

hemijske olovke

selfie štapovi

kozmetički pribor

kese i cegeri

LED privesci

powerbank

plažna oprema

torbe i rančevi

DIGITALNA ŠTAMPA

roll up baneri

stoni kalendari i planeri

reklamni panoi

brošure i časopisi

promo pultovi

karte za igranje

vizit karte

ID kartice

zidni kalendari

poslovna galanterija

flajeri, leci

pozivnice

OFSET ŠTAMPA

flajeri

mali blok papiri

knjige

nalepnice

formulari i nalozi

ulaznice

FIRMOPIS I BRENDIRANJE

Brendiranje vozila, pisanje firmi i reklama na izlozima i zidovima, izrada reklamnih panoa, svetleće reklame, štampa velikog formata za bilborde.