Deljenje letaka na vozila

PROREK Nacionalna Distributivna mreža

0
GODINA ISKUSTVA
0
GRADOVA
0
KURIRA
0
KLIJENATA

Deljenje letaka, balona, zastavica i drugih promo materijala na vozila u svim gradovima u Srbiji.

Deljenje letaka na vozila predstavlja najefikasniju metodu za reklamiranje proizvoda i usluga namenjenih vozačima. Ova metoda distribucije sama po sebi sužava ciljnu grupu primaoca, a postoji i niz mogućnosti za dodatno sužavanje. Takođe, većina vozača će pogledati sadržaj letka odmah pri ulasku u vozilo, što omogućava brz odziv. 

Brand Awareness kampanje

Osim flajera, vaučera i drugih štampanih materijala, na automobile se mogu kačiti i razne vrste promotivnog materijala - brendirani baloni, mašne, zastavice, pokloni i slično, sa ciljem popularizacije brenda.

DELJENJE LETAKA NA VOZILA – PRIPREMA:

Bez obzira da li će se kampanja vršiti ciljano ili ne, pošaljite nam Vaš predlog lokacija na kojima želite da se vrši podela.
Za Beograd možete pogledati zone sa svim velikim stambenim i komercijalnim parkinzima na mapi dole

Ukoliko nemate spremne odštampane flajere, kod nas možete poručiti uslugu štampe po povlašćenim cenama!  
PROREK Print je obezbedio čak 20% popusta na redovnu cenu štampe za klijente koji istovremeno poručuju uslugu distribucije reklamnog materijala preko PROREK Distributivne mreže ili PROREK Promo&Event tima. 
Naša štamparija takođe pruža usluge grafičkog dizajna i pripreme za štampu, tako da ceo posao možete završiti na jednom mestu. 

Ukoliko već imate odštampan materijal za distribuciju, ili želite da ga odštampate na drugom mestu, molim pogledajte sledeći korak – primompredaja materijala
Ukoliko uslugu štampe naručujete kod nas, možete preskočiti sledeći korak. 

ZA REGIONALNE I NACIONALNE DISTRIBUCIJE:

 1. OPCIJA: Mi preuzimamo materijal kod vas i dostavljamo ga u sve gradove u kojima se vrši distribucija.
  Usluga se naplaćuje po važećem cenovniku međugradskog transporta PROREK Distributivne mreže, sa 20% popusta uz istovremeno poručene usluge distribucije. 
 2. OPCIJA: Vi dostavljate materijal u regionalne centre (veće gradove), odakle mi razvozimo za manja mesta u regionu u kojima se vrši distribucija.
  Usluga je uključena u cenu distribucije.
 3. OPCIJA: Vi dostavljate materijal u sva mesta u kojima se vrši distribucija (u naše magacine ili vaše objekte odakle mi preuzimamo)

ZA LOKALNE DISTRIBUCIJE (u jednom gradu):

 1. OPCIJA: Mi preuzimamo materijal na bilo kojoj adresi u istom gradu
  Usluga se naplaćuje po važećem cenovniku lokalnog transporta po zonama (od 2.000 do 6.000 rsd)
 2. OPCIJA: Vi dostavljate materijal u naš magacin

VAŽNA NAPOMENA: Za dostavu materijala ukupne težine preko 1.000kg u naš magacin, obavezno je obezbediti vozilo sa istovarnom rampom!

DELJENJE LETAKA NA VOZILA – SAVETI ZA USPEŠNU KAMPANJU:

DIMENZIJE I FORMAT

SADRŽAJ NA FLAJERU

VREMENSKI USLOVI

LOKACIJE ZA PODELU

Deljenje letaka na automobile se standardno vrši po velikim parkinzima stambenih blokova (na mapi plave zone) i na komercijalnim parkinzima tržnih i poslovnih centara (ljubičaste zone). Vanzonska podele je moguća na zahtev (veća tarifa).

 

 

DELJENJE LETAKA NA VOZILA SE PREPORUČUJE ZA...

Reklamiranje putem kačenja letaka na vozila se posebno preporučuje za promovisanje svih proizvoda i usluga čiji su korisnici vozači i vlasnici automobila:

Deljenje letaka na vozila predstavlja dobar izbor i za promovisanje ostalih delatnosti koje nisu u direktnoj vezi sa automobilima, zbog visokog procenta iskorišćenosti i mogućnosti za zonsko planiranje kampanje.

deljenje flajera - ciljna grupa

CILJNE GRUPE

Pored toga što se deljenjem letaka na vozila obraćamo direktno vozačima kao osnovnoj ciljnoj grupi, kod ove distributivne metode imamo mogućnost i da dodatno suzimo ciljnu grupu za postizanje još boljih rezultata:

deljenje letaka na vozila

PO BRENDU I MODELU

PO STAROSTI (na 5 god.)

deljenje letaka na vozila po vrsti goriva

PO VRSTI GORIVA

deljenje letaka na vozila po datumu isticanja registracije

PO DATUMU REGISTRACIJE

U zavisnosti od toga kome su namenjeni proizvodi i usluge koje se promovišu, primenjuju se različite metode distribucije za različite ciljne grupe. Recimo, za obraćanje širem tržištu pogledajte mogućnosti insertacije u sandučiće, a za firme pogledajte adresovanu dostavu, dok se, recimo, roditeljima male dece obraćamo putem H2H podele

FAQ

Cena usluge se obračunava po tiražu i lokacijama.
Kako bi smo Vam poslali ponudu, molim
pošaljite upit sa gore navedenim detaljima i podacima firme na koju će glasiti ponuda. 

Podela se vrši kačenjem na brisače ili kvake vozila ili na nekom drugom pogodnom mestu, u danima bez padavina kako bi flajeri bili upotrebljivi. Podela na vozila se uglavnom izvodi na velikim stambenim ili parkinzima tržnih ili poslovnih centara.

Da. Za svaku PNV kampanju naš tim lider fotografiše svaki automobil na koji je zakačen Vaš flajer u toku rada (amatersko slikanje).

Da. PROREK doo je registrovan za delatnost reklamnih agencija i pružanje usluga oglašavanja, u koje spada i upućivanje reklamne poruke putem štampanog reklamnog materijala. 

 • Usluga se naručuje slanjem upita sa podacima firme i detaljima kampanje (tiraž za podelu, lokacije, broj radnih dana i dr.) na mail office@prorek.co.rs, nakon čega ćemo Vam poslati ponudu
 • Kada potvrdite saglasnost sa uslovima saradnje i drugim detaljima u ponudi, poslaćemo Vam i predračun za uplatu, a po izvršenoj uplati počinje organizacija i priprema kampanje *
 • Ukoliko nemate spreman materijal za podelu, štampu možete naručiti u našoj štampariji, gde Vas očekuju posebni popusti od čak 20%!
 • Ukoliko imate odštampani reklamni materijal za podelu, primopredaja se vrši u našem magacinu najkasnije dan pre početka kampanje, ili direktno na lokaciji gde se vrši podela, na dan početka
 • Lokacije na kojima se vrši podela se redovne obilaze od strane našeg supervizora
 • Po završetku kampanje, klijentu se dostavljaju foto izveštaji (*amaterske fotografije), kao i tabelarni izveštaji sa pregledom učinka kampanje
 • Za neke kampanje je moguće profesionalno fotografisanje

*U zavisnosti od dogovorenog tipa saradnje, moguće je potpisivanje ugovora o saradnji i plaćanje po realizaciji ili sa valutom plaćanja

KONTAKTIRAJTE NAS